Курйозні подробиці замінування суду

Вчора, 3 січня в Бучачі мала місце комічна пригода, закінчення якої буде трагічним для одного із її учасників. Мова йде про замінування Бучацького районного суду 27-річним мешканцем району.

telefon-bomba

Як подейкують у райцентрі, юнак продовжував святкувати прихід Нового року і раптом згадав, що потрібно привітати свого зайомого суддю.

Чоловік замовив наїдків та напитків в місцевій корчмі й взявся запрошувати працівника суду до застілля. Налихо в останнього тривав робочий день, тому посадовець запропонував дочекатися до завершення ним нагальних справ. Однак, хлопця підігрівала оковита та бажання побачити приятеля.

Бучаччанин, не придумав нічого кращого ніж скоротити робочий день товаришеві, повідомивши ДСНС про мниме замінування будівлі Бучацького районного суду.

На місце події прибули всі екстренні служби, співробітники яких евакуювали працівників суду та розпочали пошуки вибухового пристрою.

Як повідомляють у прес-службі СБУ, того ж вечора особа зловмисник вже була встановлена, а за фактом його телефонного «тероризму» відкрито кримінальне провадження за статтею 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.

Вочевидь молодик тепер отримає можливість більш близько поспілкуватися з працівниками суду.