Хлопчику із Бережан потрібна допомога, до операції залишилось зовсім трішки

Кожного дня мама Ігоря Статкевича звітує про отримані кошти для лікування та дякує за допомогу. Залишилось два місяці до операції, тому тернополяни можуть допомогти та не залишити сім’ю наодинці з бідою.

«Терен» уже писав, що хлопчику із Бережан потрібна допомога, госпіталізацію на лікування в Німеччині йому назначили на 30 квітня 2019 року. На той момент для операції не хватало 11500 євро, проте з допомогою небайдужих залишилося зібрати ще 6546 євро.

– Трохи про Ігоря. Дуже великі випробування випали на долю нашого Ігорчика, а для нас великі переживання за нього. Наші переживання ніщо в порівнянні з тим, що переніс наш синочок з народження. Це біль, масажі, бандажування, постійне носіння компресійної панчохи і спеціального взуття, сім багатогодинних операцій ( 34 години наркозу), післяопераційна реабілітація на знеболювальних, вставання на ноги на милицях, уколи ” Клексану” від тромбозу, які Ігор з мужністю терпить.



А ще періодичні здавання крові на аналізи, він не плаче, просто зціпить зуби і тільки сльози заблищать в його очах, відвертається, щоб я не бачила. Наш Ігор по при все що він переніс залишається дуже добрим і життєрадісним хлопчиком. Він гарно навчається в школі, має багато друзів і мріє про футбол. Він хоче без обмежень займатись всім, чим займаються хлопчаки в його віці, – пише мама хлопчика, Надія Статкевич.

Діагноз Ігоря Статкевича: синдром Кліппеля – Треноне – Вебера, комбінована капілярна артеріовенозна лімфатична мальформація правої нижньої кінцівки з прогресуючою різницею довжини та вираженою лімфедемою.

Картка для допомоги ПриватБанк 5168 7573 6702 4579 Статкевич Надія Іванівна.

Джерело.