“Уже немає в живих…”: Відома співачка загадково зникла безвісти

Колишня учасниця української групи “ВІА Гра” Дарина Кобець, відома як Даша Медова і Міра Кулум, пропала безвісти.

Про це повідомив в Facebook її батько Володимир Кобець, зазначивши, що шукав дівчину все літо, а восени подав у розшук. “Її шукають вже кілька місяців, але є підозри, що вже ніколи не знайдуть”, — написав він.

За його словами, на адресу дівчини неодноразово надходили погрози від колишнього чоловіка Олександра Швеця, а на засіданні суду у вересні минулого року він заявив, що “Дар’ї вже немає в живих”.

“У цей же день мною було подано заяву в поліцію про зникнення моєї дочки і оголошення її в розшук. Зараз пошук триває, а значить, все ще жевріє надія її знайти хоча б живою. Мені страшно, але я обіцяю шукати її далі, щоб злочинна організація, яка прикривається благими намірами, не викрадала людей і не змушувала страждати цілі родини”, — написав Кобець.

За словами чоловіка, його внучка, дочка Дарини і Олександра, боїться з ним розмовляти. “Вона стала звичайним інструментом бізнесу Швеця, який експлуатує мою внучку, записує ролики на камеру і вимагає гроші від тих, кому його злочинна організація допомагає “відвойовувати” дітей”, — стверджує батько зниклої.

Джерело.