У Вінницькій області з побоями госпіталізована шестирічна дитина

Поліція підозрює в побитті хлопчика його батька. У соціальних мережах розповіли, що дитину зняли з електрички і відправили до лікарні.

У лікарню міста Козятин Вінницької області доставили 6-річного хлопчика з численними травмами. Про це пише видання Винница.info.

Шестирічного хлопчика в лікарню доставив батько. Медики діагностували в нього закриту черепно-мозкову травму і множинні гематоми голови. Повідомляється, що в дитини усе обличчя в синцях.

“26 січня в поліцію надійшло повідомлення з Козятинської лікарні про те, що до них із закритою черепно-мозковою травмою і гематомами голови доставлений 6-річний житель села Велике. До лікарні дитину привіз батько”, – сказано в повідомленні.

Головний лікар обласної дитячої лікарні Василь Паненко підтвердив, що хлопчик знаходиться в них, але надавати інформацію про його самопочуття відмовився.

“Інформація про пацієнта може надаватися тільки за згодою батьків чи опікунів.



У мене згоди зараз немає. Кожному пацієнту, який надходить у заклад, допомога надається в повній мірі. Ліками ми забезпечуємо, їжею теж. Одяг у пацієнтів є”, – сказав Василь Паненко.

У поліції повідомили, що батько хлопчика підозрюється в побитті свого сина і тортурах над власною дитиною. Відомо, що хлопчик проживає разом з ним. Також з ними у квартирі живе цивільна дружина батька.

“Характер пошкоджень, отриманих хлопчиком, свідчить про те, що він постраждав від насильницьких дій дорослих. Дитина проживає з рідним батьком і співмешканкою. Зараз поліція встановлює обставини отримання тілесних ушкоджень дитиною. Одна з версій слідства – побиття хлопчика батьком. Слідством відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.127 КК (катування)”, – йдеться в повідомленні відділу комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.