П’яний водій пропонував хабар тернопільським патрульним

У неділю, 27 січня, на вулиці Лесі Українки тернополянин пропонував хабар патрульним. Чоловіка запинили через порушення правил дорожнього руху та керування автівкою напідпитку.

Про порушника патрульним повідомив небайдужий, який побачив на дорозі, що водій ВАЗ-2107 порушує правила дорожнього руху, а також, ймовірно, перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські обстежили вулиці та згодом знайшли водія.

За кермом автомобіля був 39-річний чоловік, який на момент зупинки патрульних нерозбірливо говорив. Після огляду на стан сп’яніння поліцейські встановили, що результат алкотесту перевищив допустиму норму у 10 разів.

Щоб не відповідати перед законом, чоловік взявся пропонувати інспекторам 200 грн хабара, а згодом підійшов до службового автомобіля та кинув на сидіння 600 грн.

За пропозицію хабара тернополянин заплатить штраф від 8 500 до 12 750 гривень або отримає обмеження волі на строк від двох до чотирьох років чи позбавлення волі на той самий термін, інформує патрульна поліція Тернопільської області.

Джерело.