Помер учасник містичного шоу “Битва екстрасенсів” з Прикарпаття. ФОТО

Вчора, 3 лютого, стало відомо про смерть екстрасенса Андрія Сатаненко з Івано-Франківська.
Маг брав участь в 15 сезоні «Битви екстрасенсів» на СТБ та був експертом в програмі “Слідство ведуть екстрасенси”. Сумну новину повідомив Олександр Пазілорт Контаністов в Facebook. Шість років тому у мага виявили неоперабельну пухлина мозку.

“3 лютого життя пішов чудова людина і друг – Андрій Сатаненко. Більш 6-7 років тому, найближчі люди знали, що кожен рік може стати для нього останнім, і до самого останнього моменту це ховалося від громадськості, оскільки Андрій ніколи не скаржився, а навпаки, намагався допомогти всім, кого він знає. насправді Андрій ніколи не помре, він безсмертний, оскільки назавжди залишиться в пам’яті і в серцях його дружини, близьких друзів і знайомих, його учнів і послідовників … Пам’ятаємо і любимо! Пам’ять про тебе і про твоє мистецтво буде жити вічно “, – написав колега Сатаненко.

Довідка:

Андрій Сатаненко провів дитинство в місті Тисмениця Івано-Франківської області разом з батьками. Саме там він відучився в математичному класі звичайної загальноосвітньої школи.



Після цього майбутній учасник української «Битви екстрасенсів» здобув вищу освіту в Донецькому інституті внутрішніх справ. Він навчався на факультеті підготовки працівників для підрозділів ДАІ. Кар’єра Сатаненко почалася в 2003 році, відразу після закінчення інституту. Він близько восьми років пропрацював інспектором дорожнього руху в Івано-Франківську. В цей же час він одружився на дівчині Лесі, яка стала першим коханням чорного мага. Під час роботи інспектором ДАІ Андрій почав помічати пов’язані з магією моменти, які допомагали йому в роботі. Ці моменти стали серйозним поштовхом до подальшого вивчення окультних практик, догляду в більш радикальні і темні їх напрямки – Російське чорнокнижництво, дияволопоклоніння.