Не було шансів вижити: журналісти показали місце загибелі дівчини, що замерзла в лісі

В трагедії, яка сталася ще 8 січня з 21-річною Іриною Дворецькою, замерзлою в лісі в Житомирській області, спливають нові подробиці. Журналісти “Говорить Україна” спробували обстежити шлях, по якому пройшла дівчина, і з’ясувати всі подробиці того страшного ранку.

Від зупинки, на якій вийшла Ірина до села, куди вона прямувала, 6,5 кілометрів. Дівчина, ймовірно, вирішила зрізати шлях через ліс і змерзла насмерть, потрапивши в боброву яму.

10 січня її знайшли між селами Перга і Рудня-Хочинська. Вона стояла по пояс в ямі, очі закриті, руки зі стиснутими кулаками підняті догори. Діставав тіло дівчини її батько в 700-х метрах від дороги – йому довелося вирубувати лід.

Журналістам вдалося з’ясувати, що дівчина пройшла 500 метрів дорогою, але потім вирішила зрізати шлях. Батько дівчини показав, де саме знайшов мертву доньку.



Це місце, зверху присипане снігом, а під ним в’язка глибока пастка. Поблизу нема жодного дерева, за яке можна було схопитися. У Ірини не було шансів вижити там в майже 20-тиградусний мороз.

Резонансним випадок став після того, як свідки тієї ночі розповіли, що водій сильно кричав на Ірину. І разом з контролером вигнав її з автобуса. Хоча водій стверджує, що дівчина вийшла сама на зупинці.

Водій, Олег Желинський, який віз Ірину, за словами інших людей, вже третій раз причетний до смерті людей. Чотири роки тому він на смерть збив 15-річну Христину, а згодом ще одну жінку. Водій свою вину не визнає: з точки зору закону він не порушив правила, не переступив через закон. Але з морального боку, якби водій чи кондуктор запропонували безкоштовно довезти дівчину, трагедії можна було б уникнути.

Джерело.