В Одеській області знайдений повішеним 7-річний хлопчик

За даними поліції, хлопчик грався на стогу сіна на подвір‘ї свого будинку і заплутався в ланцюгах, що висіли на опорах сіносховища.

В Одеській області на території домогосподарства виявлено повішеним 7-річного хлопчика. Як повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, про трагедію, яка сталася в одному із сіл Подільського району.

Сьогодні в поліцію повідомили лікарі швидкої допомоги. Правоохоронці встановили, що хлопчик грався на стогу сіна на подвір‘ї свого будинку і заплутався в ланцюгах, що висіли на опорах сіносховища. «Його знайшов старший брат, який у цей час займався господарством. Лікарі, які прибули за викликом, констатували смерть дитини від удушення», – повідомили в главку. Відзначається, що родина благополучна, в поле зору правоохоронних органів не потрапляла.



Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (з позначкою «нещасний випадок»). Тіло дитини направлено на судово-медичну експертизу для встановлення остаточної причини смерті.