На Донбасі загинув український військовий

За минулу добу російсько-терористичні війська 9 разів обстрілювали позиції Збройних сил України.

Загинув один український військовослужбовець, ще двоє зазнали пораненнь, повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил на сторінці у Facebook.

“8 лютого російсько-окупаційні війська 9 разів порушили режим припинення вогню, зокрема двічі із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Унаслідок підступних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув і двоє зазнали поранень”, – йдеться у звіті.

В районі Водяного, українських захисників обстрілювали з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. З гранатометів і великокаліберних кулеметів – у районі населеного пункту Павлопіль. Двічі з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі Авдіївки. Тут же зафіксували ворожого снайпера.

В районі Кримського, українські позиції обстрілювали тричі з мінометів калібру 82 мм, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. З мінометів калібру 120 мм і стрілецької зброї – в районі хутора Вільний, із гранатометів – у районі Зайцевого.

За даними української розвідки, 8 лютого шістьох бойовиків знищено і сімох поранено.

“Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав”, – додали в штабі.