У Хмельницькій області на ходу загорівся пасажирський мікроавтобус

Пасажирський мікроавтобус загорівся під час руху

Вчора, в п’ятницю 8 лютого, в Хмельницькій області сталася надзвичайна подія: прямо під час руху загорівся пасажирський мікроавтобус. Про це йдеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Надзвичайна подія сталася біля села Голозубинці Дунаєвецького району. Інформацію надало видання “Страна”

На момент прибуття рятувальників вогнем було охоплено моторний відсік та салон автомобіля. Пожежні локалізували пожежу о 15:42 та ліквідували о 15:45.
“Травмованих і загиблих на місці події не було. Передбачувана причина пожежі – недоліки конструкцій агрегатів транспортного засобу”, – сказано в повідомленні.

На момент загоряння авто в салоні знаходився тільки водій.

Нагадаємо, раніше “Знай.ua” повідомляв про те, що в Києві сталася аварія. На вулиці Олени Теліги зіткнулися два легковики марки Mercedes і Peugeot.



Про це повідомили очевидці з місця події, пише” Інфоматор “. Аварія сталася в суботу, 9 лютого, близько 12:20.

Відомо, що автомобіль Mercedes рухався по смузі руху громадського транспорту на великій швидкості. Peugeot повертав з середньої смуги на вулицю Кирилівську. Mercedes не пропустив його, вдаривши в бічну частину. Водій Peugeot намагався уникнути зіткнення. Він ухилявся, вилетів на підвищення і ча ался в дерево. А Mercedes на великій швидкості врізався в стовп на узбіччі.