У ці вихідні на тернополян чекає багато цікавого

Цими вихідними, 17 і 18 вересня, на тернополян чекають виставка котів, військове паломництво у Зарваницю, відкриття фестивалю «Тернопільські театральні вечори» і безліч інших, не менш цікавих подій, пише “Терен”.

%d0%b2%d0%b8%d1%88%d0%b8%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%ba%d0%b8

 

Події у суботу, 17 вересня

 

Паломництво військових у Марійський духовний центр «Зарваниця». Це 8-ме Всеукраїнське військове паломництво «Вірних стереже Господь». На  Тернопілля з’їдуться бійці АТО, їх родини, а також усі небайдужі віряни.

 

Виставка Соломії Ковтун «Лінія горизонту» у галереї «Бункермуз», що на бульварі Т. Шевченка, 1.

 

Еко-акція «Чистий став». Усіх, хто хоче долучитися до дійсно потрібної справи, чекатимуть на території пляжу «Циганка» о 10:00.

 

У Тернопільському академічному драматичному театрі імені Тараса Шевченкавідкриття «Тернопільських театральних вечорів» трагікомедією П. Ар’є «Слава героям» від місцевої театральної трупи, режисер – В’ячеслав Жила. Початок – о 19 годині. Квитки – у касі драмтеатру.

 

У нічному клубі «Бомба» відбудеться  «Студентська вечірка «Ніч першокурсника».



 Вхід до 23:00 – безкоштовний. Після 23:00 –  Ч-30 гривень, Ж-20 гривень.

 

Нічний клуб «Allure» запрошує на вечірку. Вхід до 00:00 – Ч-80 гривень, Ж-50 гривень. Після 00:00 – Ч-100 гривень, Ж-70 гривень.

 

Події у неділю, 18 вересня

 

Виставка Соломії Ковтун «Лінія горизонту» у галереї «Бункермуз», що на бульварі Т. Шевченка, 1.

Паломництво військових у Марійський духовний центр «Зарваниця» . Це 8-ме всеукраїнське військове паломництво «Вірних стереже Господь». На  Тернопілля з’їдуться бійці АТО, їх родини, а також усі небайдужі віряни.

 

У Тернопільському академічному драматичному театрі імені Тараса Шевченка покажуть сучасну українську народну трагікомедія «Баба Пріся» П. Ар’є, яку презентує Львівський драматичний театр імені Лесі Українки, режисер – Олексій Кравчук. Початок – о 19 годині. Квитки – у касі драмтеатру.

 

Змагання із поїдання кавунів пройдуть на стадіоні школи №9, що на вулиці Макаренка 1а. Початок о 18 годині.

 

Майстер-клас «Відкрий в собі художника» проведуть у Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці, що на бульвар Тараса Шевченка 15. Початок – 12 годині. Вхід – вільний.

 

Фестиваль «Борщівська вишиванка-2016» пройде паралельно із фестивалем «Борщ’їв». Під час дійства проводитиметься благодійна акція по збору коштів для потреб воїнам АТО. Початок – об 11 годині. Вхід – вільний

 

Руханка з чемпіоном Лілією Проць уже традиційно проходить у Тернополі кожної неділі. Проводитимуть заняття у парку Шевченка на острівку «Чайка».  Початок  – о 9 годині.

 

“Ярмарка спорту” – вперше у Тернополі. У концерт-холі «Подоляни» будуть показові виступи більше 40 видів спорту.  Від бойових видів мистецтва до бальних танців та багато іншого. На ярмарку приїде Влад Яма, щоб підтримати команди, які виступатимуть. Початок – о 9 годині. Вхід – вільний.

 

Сімейний день проведуть у пабі «Хмільне щастя». На гостей чекає розважальна програма для дітей за участю аніматорів. Обіцяють веселі конкурси, майстер-класи із приготування їжі для батьків від шеф-кухаря, дегустація та сюрпризи, а також акустичні виступи. Початок – о 12 годині. Вхід – вільний.

 

Нічний клуб «Allure» пропонує  всім відвідувачам поринути у хіти минулих десятиліть. Вхід до 00:00 – безкоштовний. Після 00:00 – Ч-60 гривень, Ж-40 гривень.

 

У нічному клубі «Бомба» відбудеться  вечірка «Ночі флірту».  Вхід до 23:00 – безкоштовний. Після 23:00 –  20 грн.

джерело http://tenews.te.ua/