Мешканка Хмельниччини завдала 20 ударів ножем далекобійнику з Туреччини (ФОТО)

15 лютого, близько 00.20 години на автостоянці в місті Дунаївці виявили тіло 46-річного чоловіка із численними ножовими пораненнями. Підозрювану встановили і затримали цього ж дня.

Як повідомив сектор комунікації поліції Хмельницької області, 46-річний громадянин Туреччини працював далекобійником і був знайомий із підозрюваною. 14 лютого близько 23.00 години на вантажівці «IVEKO» він заїхав на автостоянку в Дунаївцях, а менш ніж через півтори години її працівники виявили тіло потерпілого.

Чоловік помер від значної втрати крові. Йому завдали близько 20 ударів ножем у голову, шию та тулуб, зачепивши артерію. Він ще зміг вийти з машини в пошуках допомоги, але дорогою до будки охорони помер.

Правоохоронці з’ясували, що на стоянку потерпілий приїхав у супроводі жінки. Нею виявилась 23-річна жителька одного із сіл Кам’янець-Подільського району.



Того ж дня після обіду підозрювану затримали в Кам’янці-Подільському. Вона зізналась у вчиненні вбивства. За її словами, між ними раптово стався конфлікт. Ніж, запевняє, знайшла в салоні автівки. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Жінці вже оголосили про підозру у вчиненні злочину. Їй загрожує до 15 років позбавлення волі.

Джерело.