Жителі масово повстали: дівчинка, що потрапила в ДТП померла у лікарні

В Одеській області жителі влаштували акцію протесту після загибелі в ДТП 11-річної школярки.

Як стало відомо, 18 лютого дівчинка переходила дорогу поруч зі школою в с. Молога. У цей час повз проїжджав ВАЗ, причіп якого зачепив дитину. Дівчинка отримала травми і була госпіталізована, проте пізніше померла в лікарні.

19 лютого близько ста жителів села перекрили трасу обласного значення Білгород-Дністровський-Старокозаче, яка проходить через село.

Люди вимагали встановити біля школи (розташована поруч з трасою) лежачі поліцейські, щоб врятувати дітей від “гонщиків”. В іншому випадку мешканці обіцяють самі зробити перешкоди, пошкодивши асфальт – відзначає “Бессарабія INFORM”.

Свідок ДТП Олене Німенко розповіла журналістам, що загибла дівчинка йшла по “зебрі”. В цей час водій мчав на великій швидкості, в’їхав в яму і причіп авто занесло в сторону, де знаходилася дівчинка.

“Від удару дитину підкинуло вгору, а водій навіть не зрозумів, що сталося”, – розповіла жінка. Вона додала, що чоловік не намагався втекти з місця події.

У той же час в прес-службі ГУНП Одещини повідомили, що за попередньою інформацією дівчинка несподівано вибігла на дорогу, де її збив причіп від автомобіля ВАЗ під керуванням 64-річного місцевого жителя, який в цей час проїжджав повз.

Джерело.