Спортсмен подолав на канаті найвищий у світі вільно падаючий потік води (фото)

Спортсмен-екстремал пройшов по канату над водоспадом Ханле в Канаді. Це найвищий у світі вільно падаючий потік води.

original-1482922837

Лукас Ірмлер на канаті біля водоспаду Вікторія в Зімбабве

Слеклайн — ходіння по спеціальній стропі, натягнутій між стаціонарними об’єктами. Німець Лукас Ірмлер, професійний слеклайнер, подорожує по земній кулі і виконує неймовірні трюки з 2006 року. Він — автор двох рекордів в Книзі Гіннесса, повідомляє видання «РусАргумент».

Нещодавно Ірмлер зробив черговий неймовірний трюк. Разом з однодумцями він натягнув три масивних стропи над водоспадом і сусідніми вершинами в Британській Колумбії, одній з провінцій Канади. Це найвищий у світі вільно падаючий потік води.



Тут Лукас Ірмлер ліг на мотузку, натягнуту на 40 см нижче вершини водоспаду, пишуть Відомості.

pay-prod-incredible-daredevils-2016

Потрапити на водоспад Ханле можна або пішки, або на гідролітаку, оскільки дороги туди немає. Лукас зазначив, що це місце стало для нього новим досвідом у багатьох відношеннях. І він провів цілий тиждень у цьому тихому й далекому від цивілізації місці, насолоджуючись красою природи.

Раніше в цьому році Лукас і Самуель Волер побили більш ранній світовий рекорд щодо найдовшої прогулянки по канату. Їхній шлях становив приголомшливі 270 метрів над прірвою. Вони зробили свою небезпечну прогулянку по стропі і змогли перевищити попередній світовий рекорд на 30 м, пройшовши повз гори Пилатус (Швейцарія) на неймовірних 2000 м над рівнем моря.

Однак погодні умови в той час явно не було прихильні до сміливців, і вся затія виявилася під загрозою зриву. Сильний вітер робив спробу занадто небезпечною, але їм все-таки вдалося перетнути відстань приблизно за 50 хвилин, пробираючись крізь туман і дощ.