Поліція затримала чоловіка, який влаштував стрілянину на заправці

Конфлікт між чоловіками різного віку стався через привітання з “радянським святом”. На пошуки стрілка була орієнтована поліція Київщини та двох сусідніх областей.

Поліцейські знайшли і затримали 59-річного чоловіка, який раніше влаштував стрілянину на заправці в селі Стоянка Києво-Святошинського району. Про це в понеділок, 25 лютого, повідомляє прес-служба поліції області.

Зазначається, що конфлікт між стрілком і 34-річним киянином виник через привітання з “радянським святом”. Штовханина переросла в бійку, під час якої старший чоловік здійснив кілька пострілів в область спини молодшому. Потім стрілок сів в автомобіль AUDI Q7 і швидко зник у невідомому напрямку.

На місці злочину працювали слідчо-оперативна група Києво-Святошинського відділу поліції, криміналістична лабораторія, патрульна поліція. Під час огляду місця події вилучено три гільзи, гумову кулю калібром 9 мм.

Постраждалого “швидка допомога” доставила в лікарню, де йому діагностували вогнепальні поранення голови і сліпе поранення попереку.

Поліцейські встановили місцеперебування та особу правопорушника.



Ним виявився 59-річний житель села Гореничі. У будинку громадянина при проведенні обшуку поліція вилучила пристрій для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями, і дозвільні документи. Чоловікові за місцем проживання викликали медичну допомогу, його госпіталізували з діагнозом закрита черепно-мозкова травма і забиття голови.

Обох учасників інциденту затримали, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Порушено два кримінальні провадження за статтею про хуліганство. Триває слідство.