На Трампа подали в суд за домагання

Колишня співробітниця виборчого штабу президента США звинувачує Трампа в сексуальному домаганні. Білий дім спростував твердження.

На президента США Дональда Трампа подала в суд колишня співробітниця його виборчого штабу за сексуальне домагання. Альва Джонсон стверджує, що Трамп поцілував її без згоди. Про це повідомляє The Washington Post.

Так, Альва Джонсон заявила, що відкинула спроби Трампа поцілувати її на мітингу в Тампі, штат Флорида, в серпні 2016 року. Вона нібито повернула голову, коли Трамп спробував поцілувати її, в результаті чого майбутній президент притиснув губи до її рота.

“Я відразу відчула себе ображеною, бо не очікувала і не хотіла цього. Я все ще бачу, як його губи наближаються до мого обличчя”, – сказала Джонсон.

Відзначається, що позов Джонсон є першим звинуваченням президента в сексуальних домаганнях під час передвиборної кампанії.

Білий дім спростував твердження.

“Цього ніколи не було, і цьому прямо суперечать численні достовірні свідчення”, – заявила прес-секретар Білого дому Сара Сандерс, назвавши звинувачення “абсурдними”.

Нагадаємо, американка Саммер Зервос подала в суд позов про захист честі і гідності проти Трампа.



У жовтні 2016 року Саммер Зервос публічно заявила про сексуальні домагання з боку Трампа. Тоді вона розповіла, що мільярдер домагався до неї у 2007 році в номері готелю Beverly Hills.