На Вінничині 20-річний мажор влаштував фатальну ДТП, справу можуть зам’яти

На Вінничині розгорається скандал: місцеві жителі вважають, що правоохоронці намагаються «зам’яти» справу мажора, який став винуватцем смертельної ДТП

 

 

Резонансна аварія сталася у Вінницькій області 2 березня. Автомобіль Toyota на смерть збив 50-річну жінку-двірника, яка займалася прибиранням біля узбіччя неподалік від пішохідного переходу.

Машина, що збила жінку, належить підприємцю з Хмільника – Олегу Будковському. Однак в день трагедії за кермом знаходився не він, а його 20-річний син.

Місцеві журналісти стверджують, що в момент аварії водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. При цьому в поліції стверджують, що явних ознак алкогольного сп’яніння він не мав.

Крім того, незабаром після аварії почали поширюватися чутки про те, що жінка нібито сама кинулася під колеса, на що її знайомі запевняють, що такого не могло бути. Місцеві жителі стверджують, що водій раніше вже неодноразово попадався на порушенні правил дорожнього руху.

Люди побоюються, що справу намагаються «зам’яти». Ця ситуація нагадала багатьом про резонансну ДТП в Харкові за участю Олени Зайцевої.

Джерело.