У Києві напали на школярку-зірку поліцейської хроніки

На дівчину напав невідомий, вдарив металевою арматурою і забрав особисті речі

В столиці невідомий підло напав на 16-річну школярку з Запоріжжя. Відомо, що дівчину госпіталізували до лікарні, де її виявили родичі.

Так, за словами копів, пригода сталася в ніч на 9 березня на вулиці Госпітальній у Києві.

Відомо, що 16-річна дівчина йшла по вулиці Госпітальній у Печерському районі столиці. За її словами, на неї напав невідомий чоловік, ударив металевою арматурою і забрав пакет, в якому були речі та iPhone. Поліція завела справу за статтею “розбій”, дівчинку відправили на огляд в лікарню. Копи також з’ясовують, чому неповнолітня дівчинка із Запоріжжя одна серед ночі блукала вулицями Києва. За інформацією джерел у МВС, раніше вона вже потрапляла в поліцейську хроніку, так як в минулому році втекла з дому і батьки ініціювали її розшук.



Як повідомляли тоді запорізькі ЗМІ в жовтні в Запоріжжі розшукували зниклу 16-річну Христину. Вона пішла з дому нібито в клуб ще 1 жовтня. З того часу не виходила на зв’язок з близькими та рідними.

З’ясувалося, що дівчина посварилася з батьками через те, що ті відчитали її за погані оцінки. Про це повідомляло запорізьке видання IPnews з посиланням на родичів дівчини. В результаті школярка вирішила покинути родину і самій переїхати до Києва. Там батькам і вдалося її знайти. Тоді підлітка вдалося повернути додому, але схоже вона поїхала знову.