Тернопільських бійців відзначили нагородами

У Тернополі почесні відзнаки вручили п’ятьом військовим капеланам та шістьом воїнам-добровольцям, повідомляє Depo.Хмельницький.

____17642_729x547

Отримали медалі “За службу Україні” від голови Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна на черговому засіданні Ради підтримки АТО при ОДА.

Тернопільських бійців відзначили нагородами - фото 1

До Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, в Тернопільській області внесено інформацію про 3 тис 800 учасників АТО.

З початку бойових дій на Сході за медичною допомогою до закладів охорони здоров’я області звернулось 1 тис 622 учасники антитерористичної операції, з них 18 – поранених та 987 демобілізованих.

 

Тернопільських бійців відзначили нагородами - фото 2

В області діє й програма “Турбота”, якою передбачено кошти в сумі 2700 тис. гривень для надання одноразової допомоги учасникам антитерористичної операції та членам сімей загиблих учасників антитерористичної операції.

“Що стосується забезпечення земельними ділянками, по області учасники антитерористичної операції подали більше 5 тисяч заяв. За результатами їхнього розгляду було надано 4 тис 268 дозволів на розробку землевпорядної документації на землі площею понад 2 тис 306 га,” — поінформував очільник області.

 

Тернопільських бійців відзначили нагородами - фото 3