У Львові затримали вбивцю

Поліцейські затримали зловмисника, причетного до жорстокого вбивства літньої жінки в її квартирі у Львові. Суд обрав для підозрюваного міру запобіжного заходу – арешт терміном на шістдесят діб. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Шевченківський відділ поліції 6 березня надійшло повідомлення від мешканки одного з будинків, розташованого на вулиці Богдана Хмельницького у Львові про те, що близько 11.30 вона виявила тіло своєї сусідки без ознак життя у її квартирі.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, кінолог та працівники інших служб. На тілі загиблої, 73-річної львів’янки, були виявлені сліди насильницької смерті, зокрема травми голови.

Було встановлено, що до вбивства причетний 54-річний львів’янин. Він був знайомий з потерпілою, безперешкодно пройшов у квартиру та жорстоко вбив пенсіонерку. Злочин був вчинений з корисливих мотивів – вбивця сподівався заволодіти заощадженнями жінки”, – розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерій Середа.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України.



Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна. Суд обрав для підозрюваного міру запобіжного заходу – арешт на строк шістдесят діб. Досудове розслідування триває.