Шлях до усіх гірськолижних курортів світу починається з тернопільського Савич-парку

Щоби долучитись до тих, хто лихо та з вітерцем ганяє гірськолижними схилами, а це гірськолижники та сноубордисти, бажано отримати перший досвід у безпечному місці.

%d0%bf%d0%b5%d0%b9%d0%b7%d0%b0%d0%b6-%d1%81%d0%bd%d0%b5%d0%b3-%d0%b3%d0%be%d1%80%d1%8b-%d0%bd%d0%b5%d0%b1%d0%be-%d0%bb%d1%8b%d0%b6%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d1%81%d0%bf%d1%83%d1%81%d0%ba-1920x10801

Коли поряд є досвідчений інструктор – більше шансів на успіх. На щастя, Тернопіль одне з небагатьох міст в Україні, що має свою гірськолижну школу та гірськолижну трасу. Третій рік поспіль на гірці у Савич-парку щоліта проводяться технічні роботи, які обертаються зручним сервісом та підвищеною безпекою любителів та спортсменів взимку. Перші спуски додадуть впевненості і корисного досвіду, тоді і траси Карпатських гір підкоряться вашим ботам без зайвих труднощів. Звичайно, завжди треба вибирати рівень складності траси і виключати зі своїх перших спусків чорні та червоні ділянки.



Наша гірка має хоч невеличкі, але подібні ділянки до усіх рівнів складності, навіть трампліни та спуск для сноутюбів, тому спробувати свої сили можна поступово, переходячи від простого до складнішого.

– Радість, яку ви можете подарувати своєї дитині чи рідній людині від одного дня на гірці та перших успішних спусків буде важко з чимось порівняти! Такий подарунок можна зробити цілій компанії, інструктор знає, як донести інформацію до кожного. Початок успіху – у правильно підібраній екіпіровці та у розминці під керівництвом інструктора! – каже співласник парку Віталій Кирилов.

Як це відбувається у Савич-парку і як наші юні спортсмени досягають успіху у Всеукраїнських змаганнях – у пізнавальній програмі для усієї родини “Телевітамінки”. Дивіться та не гайте часу – канікули швидко минають, а зима щиро засипає гірку снігом саме для вас тернополяни!