У мене скоро весілля, але вас не запрошено: На поxopон батьків єдиний син не приїхав

Вони завжди були хорошими батьками і на старість своїх років думали, що їх єдиний син буде їм опорою і захистом. Але він в одну мить з легкістю відмовився від них заради вигідної спорідненості і ні краплі не шкодував про свій вчинок.

 

 

Подружжя все своє життя пропрацювало на заводі і кожну копійку, що залишилася від витрат витрачали на сина. Так, вони не могли дозволити собі купувати дорогі подарунки і оплатити навчання в престижному іноземному вузі, але вони брали кредити і оплачували всі захоплення сина: будь то хокей, курси іноземних мов і по можливості купували комп’ютери і різні гаджети. Джерело.

Вони не могли купити нові або якісь новинки, але потримані купували. Син ніколи не міг поскаржитися, що у нього немає гарного одягу, адже всі гроші вони витрачали на нього, а самі могли ходити в пальто, яким було не менше 10 років.

Валерій виріс. Він закінчив інститут на платній основі, навчання за яке батькам належало ще оплачувати кілька років.

Одного разу Валерій познайомився на вечірці з Анжелою, дівчина була з дуже забезпеченої і знатної родини.



Вона дуже сподобалася хлопцеві і він став залицятися. Але їй були цікаві лише дорогі подарунки на які у хлопця просто не було грошей. Він взяв у батьків гроші, які вони збирали йому на машину і витратив на Анжелу.

Потім узяв не запитуючи ті, які залишалися на кредит. Батьки дуже засмутилися дізнавшись, що зробив син і сказали, що надалі всі подарунки його дівчині він буде оплачувати сам. Валерій розсердився і зібрав речі, він переїхав жити до друга.

Валерій продовжував зустрічатися з Анжелою і в таємниці від батька просив грошей у мами. Вона давала поки були, але як тільки він не мав чого брати, перестав спілкуватися з батьками.

Батькові Анжели сподобався Валерій і він влаштував його до себе в фірму. Дочка вміла добре маніпулювати батьком, тому він навіть не заперечував. Валерій показав себе з кращого боку і був відмінним працівником. Незабаром він отримав підвищення.

Минуло кілька років. Валера став близьким для нових родичів і коли він зробив пропозицію руки і серця коханій, то вона і її рідні схвалили цей союз. Єдиною умовою було лише те, що він повинен був повністю припинити будь-які відносини і спілкування з родичами і для нього буде спеціально зроблена нова біографія. Адже в їх оточенні немає людей з не знатного роду.

Валерій не замислюючись погодився. Він приїхав до батьків і заявив, що у нього скоро весілля і їх ніхто запрошувати не буде і взагалі не потрібно йому більше дзвонити і писати. Тепер у нього інша сім’я. Батьки неймовірно засмутилися і пообіцяли більше не заважати йому. Після почутого у мами був сepцевий нaпaд і її відвезли до лікарні. Батько більше не хотів знати сина і навіть якщо той повернеться, то пробачити він його не зможе.

Через 10 років Валерій повернувся до рідної домівки. З Анжелою він розлучився і її рідні просто виставили його з дому і з роботи вигнали. Двері відчинила незнайома дівчина.

Вона сказала, що батьків кілька років тому не стало, вони дзвонили і писали синові, але він не відповідав. Навіть не приїхав на похopoн. Вони заповідали квартиру молодій студентці, яка останні 6 років доглядала за ними.

Джерело.