Небезпечні “покатушки” підлітків ледь не закінчилися трагедією

З самого раннього ранку в четвер, 28 березня, у Миколаєві неспокійно – на Центральному проспекті (Леніна) сталася аварія за участю двох автомобілів – Toyota Venza і ZAZ Vida, про що повідомляють Новини-N.

За словами очевидців, Toyota на великій швидкості рухалась по проспекту з боку вул. Шосейної (Фрунзе) в напрямку вул. Бузника. Проїжджаючи біля будинку №6 водій автомобіля не впорався з керуванням, вилетів за межі проїжджої частини і з розмаху в’їхав у бетонну опору лінії електропередач, від чого стовп впав на дорогу.

Після цього машина продовжила рух і вдарила ZAZ Vida, що стояла на узбіччі, від чого її розвернуло на 180 градусів, і лише після цього автомобіль зупинився. Крім того, електричні дроти зі збитої опори впали на Toyota, від чого авто загорілося.

Як стало відомо, в Toyota перебували двоє неповнолітніх, які без дозволу взяли ключі від авто у батьків і відправилися кататися.

В результаті події підліток, який перебував за кермом, отримав травми і з місця події його забрали медики. У нього діагностували вивих плеча, кілька синців та саден, при цьому пасажир відбувся переляком.

Також повідомляється, що неповнолітній водій був тверезий.



Обидві машини отримали значні механічні пошкодження.

У результаті Центральний проспект, починаючи від зупинки «Водопровідна» і до вул. Бузника повністю перекритий – правоохоронці організували об’їзд місця аварії по вул. Бузника. Також внаслідок обриву контактної мережі тролейбусів рух електротранспорту у бік Намиву зупинено.

Джерело.