На Тернопільщині злодії зупинили попутку, у якій сиділи поліцейські

У селі Шляхтинці на Тернопільщині сталася історія гідна екранізації у вигляді комедійного детектива.

 

 

Подія трапилася на території колишнього колгоспу, де тепер знаходиться промзона, повідомляє Сьогодні. Підприємці облаштували тут виробничі цехи і склади. Саме на законсервовану лінію виробництва металопластикових вікон серед білого дня забралися злодії.

“Вони вибили шматок стіни і через ту дірку залізли. А там всі ці верстати, установки, мотори, і вони собі там упакували”, – розповідає староста Шляхтинців Ірина Ференс.

Злодії оперативно зняли електромотори та інше обладнання і рушили до Тернополя. З награбованим дійшли до автобусної зупинки, де почали ловити попутні машини. Але в авто, яке зупинилося, щоб їх підвезти, сиділи поліцейські.

За словами правоохоронців, спершу вони подумали, що у чоловіків щось трапилося.



Але незабаром злодії запідозрили недобре.

“Коли ці люди зрозуміли, що в авто їдуть працівники поліції, то стали помітно нервувати, нечітко відповідати на питання: хто вони і що у них в сумках. У підсумку вони вже не знайшли іншого варіанту, крім як зізнатися в скоєному”, – каже оперативник Володимир.

Разом з правоохоронцями злодії приїхали в міський відділ поліції. Там з усім награбованим довелося розпрощатися. Так само, як і зі свободою.

“Дані особи затримані. За даним фактом внесено відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань”, – зазначила слідчий Тернопільського відділення поліції Галина Погорілець.

Горе-злодії зараз поміщені під варту – їм загрожує до 6 років в’язниці. А ось оперативники не натішаться – мовляв, злочинці вперше попалися самі, та ще й з речовими доказами.

Джерело.