Сніги та морози повертаються: яким регіонам погода приготувала неприємний сюрприз

Погода в Україні на початку квітня готує неприємний сюрприз – до країни повернеться похолодання й опади у вигляді снігу та дощів.

На більшій частині території вже від середи в нічний час температура повітря буде нижче нуля, повідомляє Укргідрометцентр.

1 квітня буде ще сонячно і переважно без опадів. А вже 2 квітня в Харківській області очікується сніг, а в Луганській області пройдуть дощі. Морозні ночі прогнозуються в північних, центральних і західних регіонах.

3 квітня в Одеській, Миколаївській і Запорізькій областях також впаде температура. У східних областях варто очікувати снігу. Опади пройдуть у Запорізькій, Донецькій, Луганській, Харківській та Дніпропетровській областях.

4 квітня синоптики попереджають про заморозки практично по всій території України. Опади у вигляді снігу вже припиняться, проте морозна погода збережеться.

Під кінець робочого тижня і напередодні вихідних в Україні трохи потеплішає. У п’ятницю температура повітря підвищиться, а жителів Закарпатської області очікує до +16 градусів.