Чоловік порізав руку сина співмешканки мачете

На Дніпропетровщині чоловік порізав руку сину співмешканки предметом, схожим на мачете, після чого зачинився у квартирі, де перебувала 3-річна дитина. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу патрульної поліції Дніпропетровської області.

“31 березня близько 1-ї години ночі патрульні отримали виклик про домашнє насильство на проспекті Богдана Хмельницького. Охоронці порядку оперативно прибули за вказаною адресою, де на них чекала заявниця. Жінка пояснила патрульним, що її співмешканець порізав руку сину, предметотом схожим на мачете. Після чого зачинився в квартирі, де знаходиться 3-річна дитина”, – йдеться у повідомленні.

Інспектори надали домедичну допомогу хлопцю та викликали карету швидкої медичної допомоги.

“З дозволу власниці квартири, поліцейські спробували зайти до приміщення, однак чоловік забарикадувався, та не давав можливості співробітникам поліції потрапити до помешкання. 32-річний чоловік тримав двері та намагався чинити опір.



Декількох секунд вагання громадянина вистачило патрульним, і вони миттєво забігли до квартири та затримала правопорушника. Малолітня дитина не постраждала”, – додали у поліції.

На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу Чечелівського відділку поліції, для подальшого з’ясування обставин цієї події.