Чому в жодному випадку не можна сидіти на столі і які наслідки можуть бути. Це потрібно знати

Цієї прикмети дотримуються споконвіку, і до неї в сучасному світі звертаються все частіше. Мудрість наших предків, залишена у вигляді попереджень, нерідко рятує в скрутну хвилину. Експерти рекомендують познайомитися з прикметами, що стосуються сидіння на столі, щоб зрозуміти, наскільки небезпечно це і що це може обіцяти.

 

 

Найпростішим поясненням заборони є відсутність банальної гiгiєни, адже за столом беруть їжу, тому сідати на нього – не просто поганий тон, а й питання, що стосується чистоти і порядку. Джерело.

У колишні часи до столу ставилися трепетно, вважаючи його священним місцем. За столом зазвичай збирається численна родина, щоб підкріпитися, поспілкуватися однe з одним, а то і відсвяткувати важливу подію. У зв’язку з цим сидіти на столі – це не тільки неправильно, але й обіцяє неприємності для кожного члена сім’ї.

Ще одне повір’я говорить, що тому, хто сидить на столі, загpoжують злидні і бідність, а також всілякі недуги.

Молоді хлопці та дівчата, які вирішили посидіти на столі, ризuкyють залишитися без женихів і наречених, проживаючи роки у вимушеній самоті без можливості пізнати справжню взаємну любов.

За прикметами, стіл – це місце, за яким часто обговорюють сімейні проблеми, і той, хто вирішить на ньому посидіти, ризикує перейняти на себе всі неприємності сім’ї.

Наші предки вірили, що сидівши на столі можна позбутись удачі, тому вчили підростаюче покоління уму-розуму через прикмети і забобони.

За обіднім столом їдять, підносячи перед трапезою молитви. Той, хто ризикне посидіти на столі, гнівить Господа і позбавляється захисту свого ангела-хранителя.

Джерело.