9 квітня – особливий день Місячного циклу, коли багaто чого залежить від вашого настрою і поведінки

Зростання Місяця – час активний, і щоб досягти успіху, важливо не сидіти склавши руки. У вівторок експерти рекомендують приділити увагу справам, які не вимагають особливої уваги і значних витрат сил. У цей день успіх буде на боці активних людей, які не звикли сумувати через дрібниці і дрібні неприємності.

 

 

Фаза Місяця: 5 місячна доба. Астрологи прогнозують сприятливий з енергетики день, коли багато що залежить від нашого бажання і настрою. Зростання Місяця в сузір’ї Близнюків дозволяє займатися кількома справами одночасно, якщо вони не вимагають пильної уваги.

Магнітні бурі: найближчим часом сонячна активність буде мінімальною, тому метеозалежні люди можуть не побоюватися погіршення самопочуття. Магнітосфера Землі у вівторок перебуває в спокійному стані.

Що принесе удачу:

позитивний настрій;
активність;
пошук інформації по роботі і навчанні;
короткострокові грошові операції;
наведення порядку в будинку;
прогулянки на свіжому повітрі.
Що відштовхне удачу:

копітка робота;
сумніви і страхи;
пасивність і апатія;
конфлікти.
Домашні справи у вівторок

З самого ранку важливо створити собі гарний настрій, щоб невеликі неприємності не вплинули на ваші плани.



У цей день можна прибрати, протерти пил і провітрити кімнати, щоб оновити енергетику простору. Підйом сил при зростанні Місяця дозволяє виконувати безліч дрібних завдань, а значить, вільний від роботи та навчання час можна присвятити наведенню порядку і прикрасити будинок. Це допоможе створити в ньому сприятливу атмосферу.

Справи, гроші і кар’єра 9 квітня

Астрологи попереджають про те, що вплив Близнюків несприятливо для відповідальних справ і важливих рішень. У вівторок удачу принесуть короткочасні вкладення, гра на біржі і покупка лотерейних квитків. Серйозні угоди і підписання довгострокових контрактів краще відкласти на більш сприятливий час.

Початок зростання Місяця – не час для копіткої роботи, що віднімає сили і час. У цей день краще за все звернути увагу на справи, які вимагають швидкої реакції. День вдалий для пошуку інформації, корисної в роботі. Бажання переключитися з одного завдання на інше буде присутнє весь день, а значить, планувати справи потрібно з урахуванням настрою.

Любов і відносини сьогодні

Вівторок перебуває під заступництвом Марса, планети активності і дій, проте сузір’я Близнюків не дозволяє довго концентруватися на певних завданнях. У зв’язку з цим у відносинах може виникнути непорозуміння через непослідовність дій і поверхневих суджень. Астрологи рекомендують уникати важливих рішень і спірних тем, щоб не образити близьку людину.

Нові знайомства в цю добу можливі як у діловому, так і в особистому середовищі, однак розраховувати на їх серйозність не доводиться. День варто провести з хорошим настроєм, зустрітися з друзями і не засмучуватися, якщо на особистому фронті все залишається без змін.

Що вдягти у вівторок

Місяць у Близнюках – час для експериментів, а значить, екстравагантний одяг буде доречним. Хороший вибір – легкі хвилясті тканини небесних відтінків, які піднімуть настрій. Доповнити образ допоможуть прикраси, виконані з легких матеріалів, що не утяжеляющих образ: підвіски, браслети, мініатюрні сережки.

Настрій і здоров’я за місячним календарем

Під впливом сузір’я Близнюків зарядитися гарним настроєм найпростіше під час прогулянок на свіжому повітрі. У цей день можна прогулятися з друзями в парку, покататися на велосипеді або влаштувати пробіжку, щоб підтримати організм в тонусі. Позбутися від сумніви і страхів можна за допомогою позитивних афірмації. Вони допоможуть зосередитися на успіх і прогнати сумні думки.

Джерело.