У Києві прив’язали до стовпа п’яного водія, який влаштував ДТП на заправці

Буйного п’яного винуватця аварії і його п’яну пасажирку довелося заспокоювати присутнім водіям і персоналу заправки. При цьому, поки всі були зайняті бійкою, наркоман намагався обікрасти магазин при АЗС.

На одній зі столичних заправок розігрався цілий “трилер” за участю п’яних, тверезих і наркомана, повідомляє в п’ятницю, 12 квітня, паблік Київ оперативний.

Згідно з повідомленням, на одну з АЗС на Кільцевій дорозі Києва заїхав нетверезий водій і тут же влаштував ДТП. Але вважав себе правим і поліз до опонента битися. Водій був настільки буйним, що присутнім водіям і персоналу заправки довелося його прив’язати скотчем до стовпа. У бійці також брала участь пасажир нетверезого водія (теж з явними ознаками алкогольного сп’яніння), яка кидалася на опонентів з пляшкою горілки. Її теж заспокоїли і відправили спати в машину.



Під час всього цього дійства не зрозуміло звідки взявся наркозалежний, вирішивши скористатися ситуацією і вкрасти на АЗС пляшку шампанського. Його теж зловили і змусили чекати поліцію.

“Вважаєте, що бачили все? Може, і так, але цих унікалів – точно ні. Отже, хлопчина з малою нажерлися горілки і поїхали кудись на старенькому Ford (59750KE). Далеко не вийшло, бо бензину не було. Заїхали на ОККО, що на Кільцевій, і відразу ж в’їхали в Toyota. Вийшли і почали качати “права”, він поліз із кулаками, за що трохи отримав і був прив’язаний до стовпа, а мала – нападати з порожньою пляшкою з-під горілки. На щастя, її вдалося швидко заспокоїти, і вона пішла спати до машини. У цей же момент який наркозалежний вирішив скористатися ситуацією і вкрасти бутель шампанського. Його ловлять і також крутять. Коротше, нарик на заправці спить і чекає на охорону. Подруга в машині спить під шансон, а алкаш прив’язаний до ліхтаря і чекає на поліцію. Такі справи. Ну, а що – п’ятниця ж”, – йдеться в коментарі до відео.

https://www.facebook.com/KyivOperativ/videos/2188123844612797/