На Тернопільщині 16-річний працівник обікрав роботодавця на 50 тисяч гривень

До правоохоронців Кременецького відділу поліції із заявою про крадіжку звернувся громадянин Лівії. Потерпілий повідомив, що у нього викрали інструменти майже на 50 тисяч гривень. 

Згідно із повідомленням, правоохоронці з’ясували, що іноземець проживає в Україні легально і планує розвивати на Кременеччині власну справу. Для ведення бізнесу він придбав приміщення і почав там ремонт, а в помічники взяв місцевих хлопців. За якийсь час господар став помічати, що зникають інструменти. Спочатку “загубилися” бензокоса і перфоратор,ще за кілька днів зникли електродвигун від верстату, набір фрез для обробки деревини і електропила.

Правоохоронці встановили, що крадіжку скоїв один з помічників потерпілого – 16-річний житель Зборівського району. Хлопець мав вільний доступ до приміщення чим і скористався.

Викрадені інструменти виявили в підлітка вдома та вилучили.

У прес-службі додали, що за скоєне парубку інкримінують частину 3 статті 185 Кримінального кодексу (“Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення”). Хлопцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.