У Тернополі поліцейські масово перевіряють автовокзали і авто на іноземних номерах

З метою протидії та запобіганню нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері проводиться ряд профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант».

 

 

Інспектори узгодили алгоритм дій при виявленні зазначених порушень із представниками Державної міграційної служби. Поліцейські приділяють особливу увагу залізничному вокзалу, автовокзалу, автостанціям та іншим місцям масового скупчення людей. Також інспектори приділяють увагу місцям тимчасового проживання та перебування іноземців (гуртожитки, готелі, хостели), грально-розважальним закладам. Перевіряють патрульні й транспортні засоби на іноземній реєстрації та громадян, які ними керують.

За порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України існує адміністративна відповідальність за ст. 203 КУпАП, санкція статті передбачає штраф у розмірі від 1700 грн до 5100 грн.

Шановні громадяни, просимо вас із розумінням ставитись до зазначених заходів. Ми працюємо, щоб ви почували себе у безпеці.

Джерело.