Заморозки продовжаться до кінця тижня – синоптики

Заморозки в Україні продовжаться до кінця тижня. Про це УНН повідомили у прес-службі Укргідрометцентру.

“Завтра в Україні хмарно з проясненнями. В більшості областей часом дощ; температура вночі 2-7° тепла, вдень 8-13°, на сході країни до 16°. У західних областях вночі без істотних опадів, сильні заморозки у повітрі 0-5°, вдень дощ, подекуди з мокрим снігом, температура 4-9° тепла. Вітер в країні переважно північно-східний, 7-12 м/с, у західній частині місцями пориви 15-20 м/с. 17 квітня хмарно з проясненнями, часом дощі, в Карпатах з мокрим снігом, лише вночі у південній частині без опадів.



18 квітня мінлива хмарність, на Прикарпатті, місцями на Вінниччині та у південній частині невеликий дощ, в Карпатах з мокрим снігом; на решті території без опадів. Вітер східний, північно-східний, 7-12 м/с, вдень 18 квітня у Приазов’ї місцями пориви 15-20 м/с”, – повідомили синоптики.

У прес-службі додали, що температура вночі 1-6° тепла, 18 квітня на Лівобережжі країни, Київській, Житомирській, Черкаській та Кіровоградській областях заморозки на поверхні ґрунту 0-5°, у Сумській, Харківській та Луганській областях сильні заморозки у повітрі 0-3°; вдень в Україні 9-14° тепла, на Закарпатті до 17°. 19- 20 квітня переважно без опадів. Температура вночі 1-6° тепла, в Україні, крім крайнього півдня та Закарпаття, на поверхні ґрунту заморозки 0-5°; вдень 9-15° тепла.