Під тернопільською поліцією – переполох. Активістів «Правого сектору» оточили спецпризначенці (ФОТО, ВІДЕО)

У тернопільському міському відділку поліції – переполох. Там наразі утримують активістів «Правого сектору», які зірвали судове засідання по справі замовного вбивства Віталія Ващенка.
Сьогодні, 12 січня, у Зборівському районному суді відбулося чергове засідання по справі замовного вбивства Віталія Ващенка. Проте справу знову перенесли.

59c00337c0b0a3d3d99a20e7a1a152d6_XL

Цього разу засідання зірвали громадські активісти «Правого сектору». Коли підсудні зайшли до судової зали, активісти облили їх червоною фарбою. Таким чином вони висловили свій протест, мовляв справу затягують – затримані зухвало себе поводять під час слухання справи, а їхні адвокати вже декілька разів не з’являлися на суд.

Обливши червоною фарбою затриманих виконавців та посередника у справі вбивства Ващенка, громадські активісти вийшли з судової зали та попрямували додому. Проте, як стало відомо «Тернополянам» на півдорозі їх перехопили правоохоронці на чолі з головним поліцейським області Олександром Богомолом.

Активістів доправили до міського відділку поліції.



Сам відділок у цей момент був під охороною спецпризначенців.

Наразі активістів «Правого сектору» допитують та беруть відбитки пальців.

Деталі згодом…

Нагадаємо, 48-річного Віталія Ващенка з міста Кременець на Тернопільщині вбили 26 травня 2016 року. Було затримано виконавців, посередника та організатора вбивства. Відомо, що виконавці та посередник – з Дніпровської області. Організатор – відома постать у кримінальному світі, неодноразово судимий, останній його термін покарання за злочин – 15 років ув’язнення. Щодо сторони захисту, то інтереси підсудних захищають приватні адвокати, троє з яких – з Тернопільщини, один – з міста Дніпро.

Джерело.