Підозрюваний у вбивстві татуювальниці розповів, чому став “демоном”

Підозрюваний у вбивстві татуювальниці розповів, чому став “демоном”: диявольські очі, кігті і роги


У Андрія Горбатюка з Тернополя вкрай незвичайна зовнішність

Нещодавно Тернопіль вразила трагедія – 27-річну Тетяну Подвашецьку знайшли мертвою у власній квартирі. Вона була однією з найвідоміших тату-майстрів міста. Одним з головних підозрюваних став постійний клієнт Тетяни Андрій Горбатюк.

Варто відзначити, що у 21-річного тернополянина дуже епатажна зовнішність: безліч тату, вшиті під шкіру ріжки, пірсинг, “ельфійські” вуха. Незадовго до смерті Подвашецька зробила чоловікові незвичайну операцію: залила білки очей чорним чорнилом. Щоб зрозуміти мотиви підозрюваного у вбивстві журналісти знайшли інтерв’ю, яке він давав виданню “Погляд” у 2014 році.

“Ще в дитинстві я дивився різні аніме, і вони мені дуже імпонували. Я намагався відрізнятися від інших, не бути таким як всі і завжди отримував від цього задоволення.



З дитячих років мене ніколи ніхто не розумів, я не знаходив спільної мови з іншими. Коли інші діти бігли гратися, мене це не цікавило. Навпаки – хотів читати, тому не розумів забав своїх однолітків. Тому вирішив передати своє «я» через зовнішність”, – заявив Горбатюк.
Також Андрій розповів, що витратив на модифікації близько п’ятнадцяти тисяч гривень.

“До чотирнадцяти років я був замкнутим у собі. Коли почав робити собі пірсинг, оточення дуже тиснуло. Уся ця критика, осуд… На деякий час я зняв з себе усі прикраси і до вісімнадцяти припинив експериментувати зі своїм тілом. Зараз навпаки, я став до всього байдужим. Щоправда, майже не виходжу на вулицю, щоб зайвий раз не привертати до себе увагу оточуючих. Все те, що я роблю з собою, це тільки для себе, адже мені це подобається. Через таку зовнішність я передаю свій характер”, – поділився Горбатюк.
У 2014 році тернополянин повідомив, що кинув ВНЗ тому, що вчитися йому було нецікаво. Він планував зайнятися модельним бізнесом і отримував пропозиції стати гостем різних телешоу.