Чоловік “викачував” гроші з картки своєї тещі

У Сумській області зять крав гроші з банківської картки своєї тещі. Про це повідомив відділ комунікації ГУНП в області, передає УНН.

Так, подія сталася в одному з сіл Охтирського району.

“Там до правоохоронців звернулася 48-річна жінка, яка повідомила, що дивним способом з її банківської картки почали зникати гроші. Спочатку це були незначні суми, і тому вона не звертала увагу, бо вважала, що це сплата за банківські послуги. Та коли помітила зникнення тисячі гривень, то запідозрила неладне”, – сказано у повідомленні.

У ході першочергових розшукових заходів на крадіжці грошей з банківської картки правоохоронці викрили 28-річного зятя заявниці. Свою провину чоловік визнав. З його слів, крадіжку вчинив, бо не вистачало коштів у сімейному бюджеті.

“Знаючи всі паролі входу до банківської картки тещі, та що у неї на рахунку є гроші (хоча вони і живуть в різних селах) спробував спочатку робити невеличкі переводи грошей на іншу банківську картку.



Зрозумівши, що залишився непоміченим, вирішив перевести більшу суму коштів”, – прокоментували в поліції.

За цим фактом відкрили кримінальним провадженням за ч.1 ст.185 КК України — крадіжка. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.