Вихователі по-звірячому повелися з дворічною дитиною в Дніпрі: “відчувають себе вільно, жодних каяттів совісті”

Стало відомо про жахливий інцидент в дитячому інтернаті в Дніпрі. 30 квітня, в Центрі соціальної підтримки дітей «Довіра» на вулиці Тополиної, 2-річну дівчинку прив’язали до стільця. Вихователі пояснили цей вчинок педагогічними заходами. Про те, що трапилося повідомляє Інформатор.

 

Близько 17:20 в установу прийшов чоловік, щоб провідати дитину, над яким він оформляє опікунство. Піднімаючись до нього він побачив в сусідній групі маленьку дівчинку, прив’язану шарфом до стільця.

Після побаченого, чоловік відразу ж запитав вихователя групи, що відбувається. На це йому відповіли, що дівчинка заважала педагогам і її покарали за погану поведінку.

За словами Євгена, він намагався донести виховательці, що це звірячі методи і так не можна чинити з дітьми, однак у жінки це не викликало докорів сумління.



Чи не налякала співробітників інтернату навіть загроза викликати поліцію. Коли чоловік спробував зняти випадок на телефон, педагоги завадили йому це зробити.

«Я регулярно чую, як тут всі кричать на дітей, але цей інцидент став останньою краплею. У них навіть не виникає жодних підозр, що вони щось роблять не так і відчувають себе дуже вальяжно», – каже Євген.

Чоловік викликав на місце патрульних, а ті в свою чергу – ювенальну превенції. Попередньо, дитина не отримала ніяких тілесних ушкоджень.

Правоохоронці прийняли заяву за даним фактом і встановлюватимуть всі деталі.

Зазначимо, раніше ми повідомляли що дитину покалічили в дитячому саду Дніпра.

«24 січня в групі 5 ДНЗ 372 під час проведення занять був серйозно травмований дитина. Під час дитячої бійки дівчинка отримала удар олівцем в область ока. Вихователь в групі була відсутня! З її слів вона перебувала в роздягальні. Про те, що трапилося вона дізналася від дітей. При цьому ні медичний працівник, ні адміністрація закладу до відома не були поставлені », – сказано в повідомленні.

«Коли прийшли батьки, їм сказали, що дитина злегка вдарився в процесі гри. Також вихователь зазначила, що синець під оком вона опрацювала господарським милом! Увечері гематома у дівчинки продовжувала зростати. Батьки були змушені звернутися в дитячу лікарню на Космічній. 25 січня дівчинка була прооперована, з ока хірурги витягли осколок олівця », – додав активіст.

Джерело.