Священик з Тернопільщини готується до операції в Ізраїлі і потребує допомоги

Священик із Тернопільщини отець Андрій потребує допомоги. Львівські лікарі поставили 36-річному чоловікові діагноз – рак кишківника, однак рятувати хворого не взялися через брак досвіду.

14843396769526

На пожертви парафіян і гроші родини священика відправили на лікування до Ізраїлю. Там медики зможуть видалити пухлину, але на це потрібно ще 30 тисяч доларів. Для рідних така сума виявилась непосильною, пише ZIK.

В ізраїльській клініці «Хадасса» отець Андрій перебуває уже кілька днів. Пухлина у кишківнику постійно кровоточить, її треба якнайшвидше вирізати.

— Його життя постійно під загрозою, тож хірургічне втручання просто необхідне. У плані воно стоїть, як термінове, оперувати треба якомога швидше.



І потім, через чотири-шість тижнів слід продовжити лікування хіміотерапією, – наголошує представник ізраїльської клініки «Хадасса» Юлія Овадія.

У рідній Баранівці на Бережанщині дві донечки, матір та парафіяни отця Андрія із нетерпінням чекають на його повернення живим та здоровим. Тому всі разом збирають гроші де тільки можуть.

— Ми всі дуже хочемо ходити до тої церкви і, щоб отець повернувся до нас, дуже його любимо», –– додає парафіянка Ганна Кміть.

Тож рідні просять усіх небайдужих допомогти та надсилати кошти на банківський рахунок дружини священика.

Реквізити: Банківський рахунок дружини Оксани Фешанець: 4149 4978 5838 3658 (картка ПриватБанку)

Джерело.