Траса в облозі: селяни на Житомирщині вимагають припинити хімічне забруднення річок

У Черняхові Житомирської області протестувальники перекривали трасу міжнародного значення М-21 “Виступовичі – Могилів-Подільський”, в результаті чого на дорозі утворилися великі пробки.

 

 

Учасники акції, яка тривала кілька годин, рухалися по нерегульованому пішохідному переходу.

Протестуючі вимагали негайно провести якісний аварійний ремонт цієї дороги, як обіцялося владою раніше, а також встановити стаціонарний пункт габаритно-вагового контролю.

На місці події були присутні правоохоронці.

Також керівники Служби автодоріг у Житомирській області, які були присутні під час акції, підтвердили, що ця траса дійсно вимагає негайного ремонту. Після зустрічі з чиновниками учасники акції розблокували дорогу і розійшлися.

Як повідомлялося, упродовж 2018 і 2019 років на Житомирщині планували відремонтувати міжнародну трасу “Виступовичі – Могилів-Подільський”. “Протягом 2018-2019 років ми будемо все робити для того, щоб міжнародна траса М-21” Виступовичі – Могилів-Подільський “виглядала європейською дорогою”, – обіцяли в облдержадміністрації.

Траса М-21 – автомобільна дорога міжнародного значення на території України, Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський – кордон з Молдовою. Проходить по території Житомирської та Вінницької областей. Є частиною європейського маршруту E583.

Джерело.