“Свєтка прощавай, моя кохана наpoдила мені другого сина”: А тепер та сама Свєтка виховує двох чоловікових дітей

Вони познайомилися в школі, навчаючись в старших класах, тоді у Свєти і трапилася перша любов. Вона дуже кохала Ігоря, і як їй здавалося, він теж так само її любив. Потім він пішов в aрмію. А вона стала його чекати.

 

 

Вони листувалися, багато писали одне одному. Світлана писала, що вона сумує і чекає його. Він відповідав, що теж нудьгує.



Але, одного разу, Світлана отримала лист, в якому він її назвав Ірою. Вона уважно оглянула конверт, ні, адреса, точно її, та й ім’я Іра в листі зустрілося лише в кінці. У приписці «Іра, я так тебе кохаю». Світлана не надала цьому особливого значення, помилка, швидше за все. Відслуживши визначений термін, Ігор, повернувся додому. Джерело

Стосунки зав’язалися з подвоєною силою. Світлана чекала, що ось-ось вони одружаться, але Ігор все відкладав. Говорив, що на роботу треба спочатку влаштуватися, як то на ноги стати. І Світлана, все розуміла, і чекала. Їй і не потрібен був особливо штамп в паспорті, але з ним якось надійніше.

Ігор все рідше став приходити до неї, рідше вони були вдвох. Вона запитала у нього, чому він віддалився. Ігор лише сказав, що влаштувався на нову роботу, і втомлюється. Світлана більше не питала.

Потім подруга Світлани сказала, що бачила її нареченого з якоюсь дівчиною в кафе, вони мило розмовляли і сміялися. У Свєти боляче кольнуло, але вона промовчала. Навіть спробувала виправдати Ігоря, сказавши, що це колега з роботи.

А коли Ігор прийшов до неї через кілька днів, він так і підтвердив, що це була колега з роботи. Світлана і перестала думати про неї.

Минуло п’ять років, Світлана все ще чекала пропозиції. Вони начебто вже і жити почали разом, але Ігор раз в кілька днів йшов на добу. А то і на всі вихідні пропадав. Багато працював. А, одного разу, Ігор повернувся n‘яний – п’яний. Світлана навіть злякалася, адже він практично не вживав спиpтне.

-Що трапилося?

-Светка! Свєтка, Свєтка, ти моя цукерка. Йду від тебе. Зовсім.

Світлана так і сіла.

-Куди ж ти йдеш і чому?

-Іра, моя кохана жінка, сьогодні нарoдила мені другого сина. Другого сина, Світлана. Я щасливий батько. Усе. Сьогодні ще переночую, а потім все.

Як так. Іра. Два сини. За її спиною, Ігор завів другу сім’ю. Свєтка проридала до ранку, а потім заснула без сил. Коли вона встала, Ігор вже пішов.

А з’явився знову тільки через рік. Очі в підлогу. За руку тримає одного, на руках другий. Звичайно, Світлана прийняла їх, як рідних. І за 10 років спільного життя, навіть не натякнула про минуле.

Іра кинула дітей. Світлана всіх прийняла. Ось така терпляча жінка.

Джерело.