Гороскоп на 16 травня для всіх знаків Зодіаку

Овен

Пора приділити час родинним зв’язкам, житлу. Можливо, вам доведеться витратитися на благоустрій, охорону або ремонт володінь, зайнятися будівництвом, розділом або спадщиною. Вашу увагу може привернути сімейний або подружній бізнес, загальний будинок і вкладення в нього, відносини з орендарями або власниками будівель, території.

 

 

Телець

Сьогодні Тельцям краще не виходити за рамки правил, законів, інструкцій, а також даних раніше обіцянок і домовленостей. Бажано не запізнюватися, дотримувати дієту і режим дня, дотримуватися регламенту службових і лікувальних процедур. Не завадить в точності слідувати і естетичним канонам, але при цьому не обійтися без гарного спеціаліста або відмінного смаку, особливо, якщо ви зважилися змінити імідж.

Близнюки

Зірки радять вам переглянути нещодавню лінію поведінки. Нова ситуація може охолодити ваш запал, знизити тонус, змусити зменшити навантаження або рівень активності, відмовитися від авантюризму, виклику і агресії, від любовних та інших ризиків.



Потребує уваги до сфери фінансів, доходів від бізнесу або творчості.

Рак

У Раків з’являється привід для хвилювань, войовничості або роботи, навантажень, суєти. Тригером, мобілізуючим вас на активність, може стати зміна в будинку, у відносинах з друзями або родиною. В цю добу краще не робити практичних кроків. Зірки радять почати з організаційних питань: оцінити загальну розстановку ролей і розклад можливостей, зрозуміти межі власних прав і безпечних дій.

Лев

Левам варто навіть у дрібницях залишатися далекоглядними стратегами. З контактів з людьми важливо отримати не лише задоволення, але і користь. Добре подвоїти турботу про надійні тили, безпеку володінь або бізнесу, а також про здоров’я, як про заставу своєї працездатності. Також, сьогодні не будуть зайвими помірність і організованість. Бажано не запізнюватися на зустрічі і вчасно залишати заходи. Джерело

Діва

День нагадає Дівам про важливу покупку. Якщо ви давно відкладали придбання чогось великого і значного, сьогодні варто згадати про свої плани і знову переоцінити їх: можливо, новий бюджет дозволить вам здійснити старе бажання. Не варто робити це поодинці, вам може знадобитися компаньйон, консультант або перекладач. У фінансових і естетичних питаннях буде цінне відчуття смаку і міри.

Терези

Сьогодні на поведінку Терезів сильніше звичайного впливають особисті потреби, звички, самопочуття, домашня обстановка. До вже знайомих факторів можуть додатися нові, наприклад, зміни на роботі або в сім’ї. Аж до ночі збережеться необхідність дотримуватися правил або обмеження, нести відповідальність. Найбільша ступінь свободи чекає вас поза будинком або робочим простором: на навчанні, у відрядженні.

Скорпіон

Сьогодні зірки радять Скорпіонам діяти по ситуації і не старатися з особистою ініціативою. Дотримуватися норми, закони і правила для вас в цю добу набагато важливіше, ніж демонструвати власні можливості. Не варто боятися визнати свою тимчасову поразку. У будь-якому питанні, особливо ключовому, має сенс поступитися: виявлена дипломатичність вам неодмінно зарахується, зараз або трохи пізніше.

Стрілець

Сьогодні Стрільцям не варто упускати шанси, коли вони є, але краще не виривати їх у долі силою. Традиціям, приписам, заборонам краще не чинити опір. Обмеження імовірніше у професійній та фінансовій сфері. Це не самий вдалий момент для прохання про позику, кредит. Особистий авторитет і чарівність краще пускати в хід в питаннях дружби, опіки, творчості, соціальної діяльності.

Козеріг

Козерогам варто пам’ятати про правила поведінки та професійної репутації. Взаємодія з людьми, особливо партнерами, клієнтами, роботодавцем, сьогодні кшталт іспиту, пройти який, незалежно від ваших планів, для вас справа честі. Можна кинути виклик, але не оголошуючи війну. В особистих контактах, включаючи подружні і сімейні, вам сьогодні варто уникати зближення і тримати розумну дистанцію.

Водолій

В цей день Водоліям варто акуратніше користуватися подарунками фортуни. Багато з них мають не тільки надихаючий фасад, але і менш привабливий виворіт. Зворотною стороною удач і бонусів можуть стати обмеження. Можливості росту і розвитку будуть пов’язані з обов’язками або зажадають жертв. Давши права, вам одночасно нагадають про ваші моральні або матеріальні борги, обіцянки, зобов’язання.

Риби

Сьогодні Рибам зірки радять не поспішати з ініціативою, вона напевно передчасна. Натомість, вам корисно ще раз всебічно оцінити ситуацію, зважити всі «за» і «проти», усвідомити можливі ризики і неминучі обмеження. Не завадить вивчити пов’язані з вашим питанням закони і підзаконні акти, а також ознайомитися з негативним повчальним досвідом інших людей у схожих обставинах.

Джерело.