Гороскоп на 21 травня: що підготував цей день кожному зі знаків Зодіаку і чим порадує

Овен

Сьогодні зірки радять Овнам зайнятися питаннями, пов’язаними з кар’єрою, зобов’язаннями і доходом від професійної діяльності. Акцент варто зробити на оновленні, наприклад, на новій формі розрахунків. Важливо зробити вибір. Обговорювати фінансові, організаційні і інші практичні деталі краще у другій частині дня. В цей час з’являться новини, стануть доступнішими потрібні контакти, дані канали зв’язку.

 

 

Телець

Початок дня Тельці можуть присвятити власним потребам, а також справам, які не потребують інтенсивних дискусій, інтелектуальної роботи і освоєння нових маршрутів. Це час гармонії, удачі і правильного вибору.



Відповідний момент для покупки обновок, для косметичних процедур з застосуванням нових незвичайних засобів. Друга половина доби підходить для цільових контактів і поїздок, початку переговорів або навчання.

Близнюки

Головний бонус цієї доби для Близнюків — можливість вийти з тіні, висловитися, знову налагодити зв’язки або отримати доступ до інформації. Можливо, вас відвідає цікава ідея. Також, сьогодні зірки радять вам уважніше поставитись до питань, пов’язаних з кредитами, боргами, податками, накопиченнями, відрахуваннями у фонди. Заходи, контакти, оголошення краще перенести на другу половину дня.

Рак

Ракам варто уважніше поставитись до потреб і смаків партнерів, колег, друзів, клієнтів, начальства. Цей день створює відповідну атмосферу для взаємовигідного оновлення договірних умов, у тому числі, правових і фінансових. Важливо бути дипломатом, нести свою частину відповідальності. Для обговорювання деяких тем потрібна підстраховка і атмосфера приватності. Варто взяти до уваги новини і чутки.

Лев

Левам зірки радять знову налаштувати засоби інформації, навігації та зв’язку. В цей день стає щільніший потік відомостей, можуть прийти новини або нагадати про себе однодумці. Намітяться додаткові альтернативи, цікаві варіанти, нові маршрути. Водночас, сьогодні вам не варто залишати без контролю повсякденні рутинні процедури, наприклад, канцелярські та бюрократичні питання.

Діва

Дівам варто контролювати контакти і відомості, пов’язані з роботою і кар’єрою, новини з інстанцій. Найбільш інформативна друга половина дня: дасть більше ефекту співбесіда, нарада, презентація, обговорювання плану, відсилання резюме. В цілому, день обіцяє удачу, особливо вірогідні зрушення у дружніх стосунках, у справах фінансових та любовних. Можлива приємна обновка, «запланований сюрприз».

Терези

Перед Терезами відкривається поле для інтелектуальної діяльності, для обговорювання тем, пов’язаних з подорожами, зарубіжними зв’язками, навчанням, літературною і науковою роботою. Однак у цю добу на першому плані домашні, професійні та виробничі питання, не завжди прості і приємні. Багато що вирішить відповідальність, обгрунтований вибір. Є шанс поліпшити ситуацію з кредитом або нерухомістю.

Скорпіон

Для Скорпіонів це день удачі, часом несподіваної. Вам можуть піти назустріч там, де ви на це не розраховували. Це вдалий час для переведення спілкування в нове русло. Хороший день для побачення, напівофіційної зустрічі, обміну, купівлі-продажу. Будь-який союз сьогодні можна зробити більш гармонійним або взаємно вигідним. Ви можете випередити другу сторону, зробивши елегантний жест або оригінальний подарунок.

Стрілець

Сьогодні зірки радять Стрільцям поставити на перше місце матеріальні та організаційні питання. День обіцяє вигідні, якісні і корисні придбання, особливо, якщо ви толково ведете справи і не покладаєтеся на випадок. Одночасно, не завадить подвоїти увагу до сфери відносин. У вас може з’явитися цікавий співрозмовник, партнер, учень або клієнт, з’явитися тема для діалогу, дискусії.

Козеріг

У Козерогів один з вдалих днів у сфері любові, фінансів і творчості. Можливо порадують обновки. Варто підкреслити свою природну привабливість. Успіх і комфорт не в останню чергу залежатиме від уміння зробити вибір, знайти баланс, розставити пріоритети. Присвячуючи час приємним заняттям, варто паралельно стежити за новинами, особливо, від колег, з сервісів, з медичних установ.

Водолій

Водоліїв день може запросити до тимчасової самоти або до підвищеної обачності і розбірливості. Зірки радять не сумувати, якщо ви будете чогось позбавлені: є можливість влаштуватися з комфортом або частково компенсувати обмеження. Також, ця доба закликає до практичності. Наприклад, якщо ви зайняті облаштуванням будинку, бажано зробити акцент на поєднанні зручності, стилю і користі.

Риби

Рибам день додасть впевненості. Зірки радять не відкладати продумані починання: висока ймовірність не тільки зробити перший вдалий крок, але і отримати конкретну допомогу, зустріти підтримку і симпатію. Там, де ви тверді у своїх планах, важливо менше говорити, а більше робити. Новий привід для розмов і питань може з’явитися в сім’ї. Можливо, назріє розмова з домочадцями, батьками.

Джерело.