У Тернополі замінували управління патрульної поліції (Відео)

Патрульну поліцію замінували. Близько 15 години до поліції подзвонили і повідомили такі інформацію. Правоохоронці одразу кинулись перевірять чи це правда. Також до установи одразу викликали вибухотехніків.

“Надійшло повідомлення на російській мові, що управління заміноване покиньте приміщення, поки не пізно”, каже заступник начальника управління патрульної поліції в Тернопільській області Олег Сороковий.

Після звістки від невідомого мінера з приміщення одразу було евакуйовано особовий склад управління патрульної поліції. Проте, як з’ясувалось, інформація не підтвердилась.

У Тернополі повідомили про замінування управління патрульної поліції

У Тернополі повідомили про замінування управління патрульної поліціїЗамінували управління патрульної поліції. Саме таке повідомлення отримали патрулі близько 15:00. З приміщення вивели людей та перевірили чи це правдива інформація.Патрульну поліцію замінували. Близько 15 години до поліції подзвонили і повідомили такі інформацію. Правоохоронці одразу кинулись перевірять чи це правда. Також до установи одразу викликали вибухотехніків. "Надійшло повідомлення на російській мові, що управління заміноване покиньте приміщення, поки не пізно", каже заступник начальника управління патрульної поліції в Тернопільській області Олег Сороковий. Після звістки від невідомого мінера з приміщення одразу було евакуйовано особовий склад управління патрульної поліції. Проте, як з'ясувалось, інформація не підтвердилась.

Gepostet von Т1 Новини am Mittwoch, 29. Mai 2019