Дворічну дівчинку з вадами обличчя прооперує лікар Валіхновський

Упродовж доби вдалося знайти лікаря, який погодився прооперувати дитину з вадами обличчя.

Про те, що дівчинка з Тернопільщини потребує допомоги лікарів, розповів радник глави МВС Михайло Апостол. Він зазначив, що дівчинка з неблагополучної сім’ї. Під час вагітності батько вдарив її матір у живіт, тому дитина народилася з дефектом обличчя.

Сьогодні пан Михайло подякував усім, хто відгукнувся на його прохання.

«Шановні друзі, знайомі і незнайомі. Схиляю перед Вами усіма свою сиву голову. Ми спільно з Вами зробили, дуже оперативно, перший крок для хворої дівчинки. Майже 7 тисяч перепостів, сотні повідомлень в меседжер.



Відгукнулися всі, хто почитав пост», – написав він у фейсбуці.

Михайло Володимирович розповів, що добу тому до нього звернувся товариш з проханням допомоги і посприяти прооперувати 2-річну дівчинку, яка через халатність батьків знаходиться на межі життя і смерті.

«І щире йому спасибі, він надалі взяв на себе тягар всіх організаційних питань. Щиро вдячний священнику Артему Гришину, який добрим словом та діями посприяв в перемовинах із лікарем. Щиро дякую лікарю-педагогу Павлу Павловичу з Тернополя, який, фактично, поставив крапку в перемовинах та виховав такого чудового спеціаліста, як Валіхновський Ростислав, який погодився прийняти та прооперувати Надійку у своїй клініці. Щиро вдячний і сотням небайдужих, які відгукнулися на проблему Надійки», – йдеться у пості Михайла Апостола.

Також він повідомив, що у середу, 19 червня, лікар Валіхновський чекає Надійку у своїй клініці.

Зазначимо, що Ростислав Валіхновський – відомий пластичний хірург, випускник Тернопільського медичного університету ім. І. Я. Горбачевського.

Щодо оплати за операцію і лікування, то їх вартість наразі невідома. Кілька людей зголосилися допомогти фінансово на перших порах. Збір коштів не проводиться, наголошує пан Апостол.