На Кременеччині чоловік знайшов більше сотні небезпечних предметів

Більше сотні набоїв різного калібру видав поліцейським Кременецького відділу поліції житель Почаєва. Чоловік скористався проведенням оперативно-профілактичної операції під умовною назвою «Зброя та вибухівка». Небезпечні предмети, каже він, знайшов ще в травні в урочищі «Вольський каменщик».

Інформація про нарізну вогнепальну зброю без будь-яких дозвільних документів надійшла до поліцейських Монастирисьок від місцевого жителя. Згідно з ухвалою районного суду, правоохоронці провели обшуки в одному з помешкань села Горигляди. Як результат – виявили та вилучили револьвер без маркування та надписів. Оперативники встановлюють звідки зброя у чоловіка, пише dosie102.te.ua.

П’ять набоїв до нарізної вогнепальної зброї та незареєстровану гладкоствольну мисливську гвинтівку вилучили під час санкціонованого обшуку оперативники в ще одного жителя Монастирищини.



За словами господаря будинку, небезпечні предмети він знайшов під час того, як розбирав господарську будівлю в селі Яргорів.
Набої та зброю поліцейські вилучили та передали в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр для проведення експертизи. Усі факти внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 263 частина 1 ККУ – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Джерело.