В Тернополі визначились із стратегічними для розвитку міста програмами

Серед них можна виділити програму розвитку фізичної культури у місті Тернополі. Зокрема, більше 1 млн. виділено на оновлення спортивного інвентаря.

1477311401--misto--centr-jpg

Також виділені кошти на облаштування в Тернополі нового приміщення з футболу та інших ігрових видів спорту. Капітально буде відремонтовано комплекс трамплінів для гірськолижної школи.

Крім того, передбачено фінансування програми збереження культурної спадщини міста Тернопіль, програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства.
Виділені кошти і на фінансування програми профілактики та протидії злочинності “Безпечне місто”, програми розвитку освіти, якою, у свою чергу, передбачено збільшення кількості дитсадків, формування нових груп та розвиток мережі освітніх закладів.

— Особливо мені приємно, що у бюджеті на 2017 рік передбачено фінансування програми підтримки розвитку малого та середнього підприємництва та програми соціально-економічного розвитку. Тернопіль вже став містом малого та середнього бізнесу, де влада, громада та добросовісні підприємці спільно працюють, діють у симбіозі. Цю ситуацію нам треба розвивати. У Тернополі влада максимально сприяє малому та середньому бізнесу і буде робити для цього ще більше, бо це головна запорука розвитку нашого міста, — наголосив Сергій Надал.

Джерело.