Парасюк шокував правдою про «пересічку» (відео)

Однак на власників таких т.с. повісили важку повинність: кожні 5 днів українці змушені перетинати кордон. Але недавно відомий народний депутат повідомив цікаву новину: традиція 5-денної “пересечкі” – міф без законодавчої підстави, пише Голос Карпат.

Про це Володимир Парасюк розповів на зборах у Львівській ОДА. За його словами, це правило не має ніяких законодавчих підстав – дана норма стосується тільки комерційних авто.

Чому ви не даєте пересуватися людям на своїх авто? Ми ж не на Марсі живемо в прикордонній області, де це питання на дуже високому рівні. За кожен день прострочення доводиться давати хабарі, шукати довідки – це все той рівень корупції, який потрібно викорінювати.



Ви не керуєтеся законами України – це чисто ваше внутрішнє бажання, закріплене довідками, висячими у вас на митниці. І найголовніше, що є люди, які виграли суди в цій справі і довели, що жодного закону або акта, що регулює це питання, немає.

– звертається народний обранець до учасників зібрання.

Ця проблема дійсно стоїть дуже гостро. Нагадаємо, що закарпатці навіть створили ролик про “пересічку” – “Кожен п’ятий день”.

Джерело.