У Тернополі чоловік викрав 12 смартфонів (фотофакт)

Дванадцять мобільних телефонів на суму майже 49 тисяч гривень витягнув через скло магазину невідомий. Крадіжка трапилася в ніч з 8 серпня близько першої години ночі на зупинці громадського транспорту, що на вулиці Живова.

Про крадіжку на лінію «102» повідомив охоронець закладу. За його словами, коли трапився злочин, він відлучався на деякий час, аби попити каву. Коли повернувся, то виявив розбите скло та відсутність товару, пише Досьє 102.

Як каже слідчий Тернопільського відділу поліції Віталій Капиця, підозрюваний на все про все витратив майже десять хвилин.

Спочатку кілька разів намагався розбити каменем скло. В перерві сідав перекурити. Мобільні телефони витягував через невеличкий отвір і кидав собі за пазуху.



Під час злочину чоловік поранився об скло.

Злодія зафіксували камери спостереження. Майже одразу після повідомлення оперативники встановили особу підозрюваного. Це – раніше судимий за грабежі, крадіжки та угони житель Тернопільської області, 1985 року народження. Чоловіка затримали відповідно до статті 208 КПК. Проте з викрадених дванадцяти телефонів правоохоронці вилучили лише три. Де він дів решту – не зізнається.

За даний злочин чоловік відповідатиме за статтею 185 частина 3 ККУ – Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Триває слідство.

Джерело.