Ліля Проць проводить свої «руханки» тепер і у селах Тернопільщини

Спортивні заняття із чемпіонкою світу з пауерліфтингу Лілею Проць стали настільки популярні, що долучитися до них бажають не тільки тернополяни. Спортсменку почали запрошувати і в села нашої області. А Ліля ж залюбки приїде до тих, хто справді хоче вести здоровий спосіб життя та підтримувати відмінну фізичну форму. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook:

1485267887--sport--proc-jpg

«Стало мені тісно у Тернополі. Провела заходи у ДНЗ с.Великі Гаї (скоро будуть у школі), у ДНЗ та школах Байковецької громади. А ось тут Yuriy Mishchuk запропонував провести заходи для Почаївської громади.



Як почали ми розписувати, то виявилось що потрібно місяць чуть не щодня їздити до них. Тому вирішили трішки мінятися з тернопільськими садками та школами. Сьогодні ось розпочали з дитячого садка. Але про це згодом пост. І вирішив Юрій пригостити мене обідом і не де небудь, а в самій Почаївській лаврі. Я вперше тут. Заставили одягнути спідницю і ходити у шапці, оскільки не мала хустини. Враження поки від готелю, їдальні, масштабів площі. Екскурсія буде згодом. Як сказали там потрібно провести чуть не цілий день щоб все оглянути і дізнатися нового», – пише спортсменка Ліля Проць.

Джерело.