Поліція розслідує смерть тернополянки, яка померла після огляду лікарки

Тернопільська поліція за фактом смерті тернополянки 20 січня – відкрила кримінальне провадження за статтею 115 ККУ та звернулися до Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації щодо проведення службової перевірки.

1476782116--kriminal--police-jpg

Начальник відділення слідчого відділу ТВП Андрій Гульоватий розповідає, що до поліції надійшло повідомлення від лікарів швидкої допомоги про смерть людини. Відомо, що тернополянка останніх кілька років через хворобу не ставала з ліжка та була інвалідом першої групи. Резонанс викликало те, що жінці раптово стало гірше і вона померла після візиту лікарки, яка її оглядала.

Нагадаємо, раніше ми уже писали, що тернополяни у соцмережах розповідали про цей трагічний випадок: «…медпрацівниця прийшла до тернополяники додому аби оглянути (для підтвердження групи — в жінки ноги відняло). Почала огляд під час якого піднімала, перевертала, підгинала ноги. Хвора скаржилась на біль, просила припинити, казала що їй зле. Почали синіти губи та обличчя, зявилась піна з роту.



Медик різко припинила огляд і пішла. Сказавши на ходу щось на кшталт: «Нічого не робіть, її відпустить, а якщо гірше стане, то тоді швидку викликайте». За 15 хвилин рідні викликали швидку, ще за 15 хвилин медики констатували смерть. Ситуацію бачило декілька свідків, серед яких і мама померлої і її діти…», – пишуть тернополяни у соцмережах.

Поліцейські виїжджали на місце смерті тернополянки та наразі опитують свідків і з’ясовують усі обставини трагедії.

 

Джерело.