Поблизу Збаража люди перекрили дорогу міжнародного значення (Відео)

Аня Василенко закликає тернополян не їхати в сторону Збаража, адже дорога біля села Чорний ліс, що на Кременецькому напрямку, перекрита, про це вона повідомила на своїй сторінці у “Фейсбук”, – пише 20 хвилин.

1485432747--doroga--trasa-jpeg

“Перевізникам, що працювали на Збаразькому цукровому заводі заборгували 15 млн. Новий керівник заводу ігнорує численні протести працівників. Сьогодні вже перекрили дорогу міжнародного значення”, пише автор.

Водіям збанкрутілого товариства вже більше двох місяців не видають заробітну плату.

Дана акція є санкціонованою – протестувальники заздалегідь повідомили про її проведення органи місцевого самоврядування. Для забезпечення правопорядку на місце події виїхали працівники поліції.

Перевізники безперервно рухалися на нерегульованому пішохідному переході поблизу райцентру, утворивши чималий затор на трасі. Аби врегулювати ситуацію, на місце події приїхав голова районної адміністрації. Після переговорів з представниками влади, люди розблокували проїзд.



Однак продовжили блокувати виїзд з цукрового заводу. Страйк, як зазначили його учасники, продовжиться до повної виплати заборгованості, повідомили у відділі комунікації НП Тернопільської області.

Джерело.